tisdag 28 augusti 2012

Ny betongprodukt

Har ganska mycket att göra just nu, försöker hinna ikapp med beställningar, men jag har så höga krav att det skall vara i princip bubbelfritt så en del måste kasseras. 

I helgen är det öppet hus på landsbygden-ÖSTGÖTADAGARNA då har vi öppet på gården!

Jag kommer sälja betongalster förstås- men det kommer finnas mycket annat att göra oxå! Så passa på att gör ett besök hos oss- Svensksunds Säteri =)


En ny produkt, jag tänker att den bara kan stå som en prydnad mot väggen eller att man har några värmeljus på nu  i höstmörkret... Men det är ju bara fantasin som sätter gränser ;)
Ha en fin kväll!
KRAMAR
*****************************************************************************
Tillägg- det är inte så farligt med kasserandet ;) Fyller sitt syfte de oxå!!!
Kram igen !


6 kommentarer:

 1. Nämen...det låter så hemskt att kassera efter så mycket jobb...Är det inte det som kallas hantverk? Att det inte är perfekt? Kan du inte åtminstone sälja det som 2:a sortering?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. kathas kortmakeri29 augusti 2012 18:35

  Hejsan vännen!
  Vilken fin nyhet!
  Håller med Anna hemskt att kassera...
  Ha de gott!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 3. Nämen det lät ju ÄNNU värre!! Fylla upp vägarna...Usch, usch...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej!
  För det första: Jag älskar din blogg!!
  Nu till allt de andra :) Jag har precis börjat gjuta, både i betong och gips och älskar det!! Har blivit beroende :P Vad rekomenderar du att man använder för slags betong? Jag gjuter mycket i gips men har också prövat lite smått i betong nu, men det blir väldigt mörkt och saker som tex ramar går inte alls, de faller sönder så fort jag försöker ta ur dem ut formen :(
  Jag har ikväll börjat göra egna latexformar, har du gjort nått sånt och isåfall; har du nått tips+ har inte provgjutit dem än för de är recis klara, en del torkar i skrivande stund.
  Och sen till den kanske viktigaste frågan: Hur gör du när du säljer dina saker? Har du företag eller skattar du på det som en hobby? Jag har fått massa förfrågningar från folk som vill köpa det jag gör, men jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga när jag säljer, vill inte råka i trubbel med skattemyndigheten :P

  Pheeew...massa frågor, haha, men du kändes som rätt person att fråga :) Maila mig gärna med svaren när du har tid, min mailadress är ceciliastener@hotmail.com

  Ha det så bra, och här kommer jag absolut kika in flera gånger i veckan för inspiration!!

  Mvh // Cici

  SvaraRadera
 5. roligt med betong testade nu i sommar / inte för att sälja utan till mig själv

  SvaraRadera
 6. Hej fina vän,
  Kan vi inte byta grejer med varann igen? Du ville ha armbandet i läder och magnetlås och jag älskar dina betongsaker och ljuspåsar :O)så jag kan väl få en ljuspåse eller ett betongalster så får du ett armband. Vad säger du?
  KRAM

  SvaraRadera