lördag 31 mars 2012

Våren tog timeout

När jag tittade ut genom fönstret idag så hade våren tagit Timeout. Gräsmattan låg vit av snö... mindre roligt.
Framförallt tänkte jag på alla fina bloggvänner som pysslat för fullt för att delta på Vårmarknad hos Violan.  Även flera som har  haft resväg för att komma på plats osv. Hoppas resan gått bra för alla och att vädret inte ställt till med för mycket obehag!
Medan jag varit sjuk så har min betongsida haft er än 10 000 st besökare och det måste självklart firas!!! 

Vilket kommer att resultera i en liten tävling så håll utik go vänner för snart startar tävlingen med möjligheter att vinna fina priser!
Ha en fin lördagkväll alles =)
STOR KRAM!

3 kommentarer:

 1. Å va trist att Du blev sjuk till marknaden. Men det hade nog inte varit så hälsosamt att stå där i kylan idag. Krya på Dig nu och ha det så bra!
  Kram från Åsa.

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt att du blev sjuk för oj vad vi troligtvis hade handlat av dig. Vilka vackra ting du gör, helt underbara. Men detta var troligtvis inte sista gången vi besökte Violan så våra vägar kommer nog med all säkerhet mötas igen;) Nu har vi tinat upp men det krävdes en lång dusch, en värmefilt och en väldigt snäll sambo som delade med sig av sin värme. Borta bra men hemma är trots allt bäst.

  Hoppas vi ses snart igen;)

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul att ses igen. Men du ska va rädd om dig nu så att du blir helt frisk igen. Så mycket fint du gör. Bilden ovan på den vackra betongplattan är så himla snygg. Pris?

  Kram Marie

  SvaraRadera